fotomaatjes

Even voorstellen

Mijn naam is Lex van Gijsel en ik fotografeer al tientallen jaren vanaf mijn kindertijd. Vroeger zat ik met mijn vader in de donkere kamer om films te ontwikkelen en foto’s af te drukken. Eerst in zwart-wit, maar later ook in kleur. Met de komst van digitale fotografie is mijn enthousiasme voor fotograferen alleen maar verder toegenomen, omdat de mogelijkheden onbegrensd lijken. Ik beleef veel plezier aan het ‘op jacht’ zijn met de camera, maar ook met de nabewerking van de foto’s. Door de jaren heen heb ik veel boeken gelezen, cursussen, workshops en tutorials gevolgd, en uiteraard ook veel gefotografeerd. Op reis gaat de camera altijd mee.

Enkele jaren geleden heb ik fotomaatjes bedacht en opgezet. Ik merkte namelijk dat veel mensen plezier beleven aan fotograferen maar er vaak niet aan toe komen. Wat is dan leuker om dat met elkaar te doen en elkaar uit te dagen. Het vormt een stok achter de deur om bezig te zijn met fotografie, je kennis te delen met anderen, en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wil je aansluiten bij een actieve groep, neem dan contact op.

Daarbij merkte ik ook dat veel mensen behoefte hebben aan extra kennisontwikkeling aan de hand van cursussen en begeleiding. Daarom heb ik diverse cursussen ontwikkeld en bied ik die nu (online) aan, ook aan mensen die niet actief deelnemen aan fotomaatjes. Klik hier voor het cursusaanbod.

Tevens ben ik beschikbaar voor coaching, (online) als vraagbaak, een (half) dagje op locatie, of zelfs een langere periode tijdens een fotografiereis. Dat is meestal maatwerk. Klik hier voor een overzicht van enkele mogelijkheden.